07.05.2016

Obilježavanje svjetskog dana zdravlja u Osijeku

IMG_0607

Kršćanska adventistička crkva Osijek uzela je udjela i ove godine u obilježavanju Svjetskog dana zdravlja u našem gradu. Sudjelovala je u manifestaciji Sajma zdravlja koji je organizirao Grad Osijek 17. travnja 2016. na temu „Pobijediti dijabetes“.

Te je nedjelje prijepodne, u užem središtu, organiziran bogat zdravstveno-edukativni program s pedesetak štandova na kojima su se predstavile brojne udruge i ustanove s područja zdravstvene, socijalne i odgojno-sportske skrbi. Jedan od tih štandova bio je štand naše udruge Više od života koji je posjetiteljima ponudio degustaciju zdravih napitaka, grickalica i namaza koji pomažu u prevenciji i liječenju dijabetesa kao i literaturu s zdravstvenom tematikom: časopis Život i zdravlje, knjige Zdravlje & wellness, te recepte izloženih namirnica. Štand je privukao veliki broj posjetitelja, uspostavljeni su dragocjeni kontakti, pa vjerujemo kako će se većina zainteresiranih odazvati na tečaj kuhanja koji se u lipnju ove godine održava u našoj sredini.

Drago nam je što kao Crkva sve više prevladavamo barijere anonimnosti te smo u gradu prepoznati kao pobornici zdravlja i zdrave prehrane i zato dobro došli kao sudionici ovakvih događanja.

Zahvalni smo sestri Ljilji Karanović, kao vođi misionstva, te svim vrijednim dragovoljcima koji su se rado uključili i dali svoj doprinos ovom zanimljivom i korisnom misijskom projektu.

Gordana Balašević

Nastanak religija

Informacije

Osijek - Zagrebačka 19

Subota 10:00 - Bogoslužje

Draž - Dunavska 99

Subota 10:00 - Bogoslužje

Beli Manastir - Svetog Martina 9

Subota 10:00 - Bogoslužje

Borovo - Radnička 23

Subota 10:00 - Bogoslužje

Dalj - Planinska 22

Subota 09:30 - Bogoslužje

Belišće - Matije Gupca 3

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vinkovci - Zagrebačka 11

Subota 9:30 - Bogoslužje

Cerna - Tomislavova 27

Subota 10:00 - Bogoslužje

Đeletovci - Bana Jelačića 60

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vinkovački Banovci - Maršala Tita 54

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vukovar - 204 Vukovarka brigade 22

Subota 10:00 - Bogoslužje

Kršćanska adventistička crkva - Okrug Osijek