15.10.2008

Program odvikavanja od pušenja u Osijeku

 OSIJEK, HRVATSKA [AP] – U Kršćanskoj adventističkoj crkvi u Osijeku održan je petodnevni program odvikavanja od pušenja u periodu od 09. do 13. listopada 2008. godine. Program je vodila dr. med. Jasminka Jagić u skupini  od dvanaest polaznika. Uprava Grada Osijeka prepoznala je vrijednosti u akcijama i programima koje nudi i sprovodi Kršćanska adventistička crkva te je i ovaj iskorak i boljitak za opće dobro srdačno podržala i bila pokrovitelj programa. Svi polaznici na poklon su dobili knjižicu “I vi možete prestati pušiti.”

Grad Osijek i Kršćanska adventistička crkva Osijek surađuju već izvjesno vrijeme i u pripremi je novi program koji će zdravstveni i misijski odjel Crkve provoditi u prostorijama Gradske Uprave. Naime, planira se novi program odvikavanja od pušenja kojim će se dosegnuti djelatnici u Gradskoj Upravi i Komunalnoj administraciji.

 Pošto je petodnevni program odvikavanja od pušenja održan u skupini, kao dio radne i grupne terapije, na prijedlog pastora Filipa B. Zečevića prisutni su prihvatili ideju za izlet na Sovsko jezero. Kako bi pobjegli u prirodu i promijenili kolotečinu životnih navika, na jezeru je organizirana keste-nijada, šetnja kroz šumu, igra i dobar čorbanac. Zaslužni za ugodan dan bili su vjernici i prijatelji iz mjesne crkve Gradac koji su pripremili sve za dobar izlet. Oduševljeni i osvježeni druženjem kroz ovaj program odvikavanja od pušenja svi prisutni su zaželjeli što skoriji izlet ili kakav drugi program na koji će se rado odazvati i dovesti svoje prijatelje.

[Filip Besim Zečević]

Nastanak religija

Informacije

Osijek - Zagrebačka 19

Subota 10:00 - Bogoslužje

Draž - Dunavska 99

Subota 10:00 - Bogoslužje

Beli Manastir - Svetog Martina 9

Subota 10:00 - Bogoslužje

Borovo - Radnička 23

Subota 10:00 - Bogoslužje

Dalj - Planinska 22

Subota 09:30 - Bogoslužje

Belišće - Matije Gupca 3

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vinkovci - Zagrebačka 11

Subota 9:30 - Bogoslužje

Cerna - Tomislavova 27

Subota 10:00 - Bogoslužje

Đeletovci - Bana Jelačića 60

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vinkovački Banovci - Maršala Tita 54

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vukovar - 204 Vukovarka brigade 22

Subota 10:00 - Bogoslužje

Kršćanska adventistička crkva - Okrug Osijek