30.10.2013

Večer duhovne poezije i glazbe

CAM00711U subotu 12. listopada 2013. održana je u osječkoj crkvi još jedna uspješna Večer duhovne poezije i glazbe. Brojni vokalno- instrumentalni izvođači, pjesnici i recitatori pružili su nam više od sat vremena uživanja u pjesmi i riječi.

Ovoga puta u našoj sredini ugostili smo članove Pjesničkog društva Antun Ivanošić, a udjela su uzeli i naši sugrađani, već od prije znani zaljubljenici u poeziju: Anica Krešić, Dušanka Stojnović, Marija Škala, Petar Malbaša, Zdravka Pirel, kao i domaći pjesnik Marko Đidara. Na samom početku naši su gosti izveli pozdravnu zbornu pjesmu posebno pripremljenu za ovu prigodu, te nas sve oduševili. Od vokalno-instrumentalnih točaka mogli smo također čuti: solo pjesme gospođe Kaje Cvijetović, te Ivane Panić, nastup dvaju sastava iz Osijeka, Nataliju Margarić na glasoviru, te Ivanu Panić na violini.

Bila je to prava gozba za svačije uho i srce koja je stvorila ugodno ozračje da se pri kraju sve nazočne pozove na predstojeću evangelizaciju. Naime, za tjedan dana u osječkoj crkvi pastor Ivan Đidara održat će seriju predavanja pod nazivom Nada u fokusu.CAM00715

U predvorju je nakon programa priređena mala zakuska, gdje su se gosti i domaćini nastavili družiti u opuštenom raspoloženju, iznova potvrđujući kako ove večeri duhovne poezije i glazbe imaju svoje istaknuto mjesto u misionskom radu. Naročito se radujemo što ovi susreti iz godine u godinu privlače i okupljaju sve više vanjskih sudionika, pokazujući kako su prepoznati i izvan granica naše crkvene zajednice.

Gordana Balašević

Nastanak religija

Informacije

Osijek - Zagrebačka 19

Subota 10:00 - Bogoslužje

Draž - Dunavska 99

Subota 10:00 - Bogoslužje

Beli Manastir - Svetog Martina 9

Subota 10:00 - Bogoslužje

Borovo - Radnička 23

Subota 10:00 - Bogoslužje

Dalj - Planinska 22

Subota 09:30 - Bogoslužje

Belišće - Matije Gupca 3

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vinkovci - Zagrebačka 11

Subota 9:30 - Bogoslužje

Cerna - Tomislavova 27

Subota 10:00 - Bogoslužje

Đeletovci - Bana Jelačića 60

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vinkovački Banovci - Maršala Tita 54

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vukovar - 204 Vukovarka brigade 22

Subota 10:00 - Bogoslužje

Kršćanska adventistička crkva - Okrug Osijek