19.01.2020

SUBOTA ZAHVALNOSTI

IMG_1651

Mjesec prosinac, osim božićnog ugođaja, za nas adventiste predstavlja i vrijeme zahvalnosti, kada se kao vjernici prisjećamo svih Božjih blagoslova tijekom protekle godine i tu zahvalnost izražavamo na različite načine.
Tako smo u subota 21. prosinca 2019. bili pozvani sudjelovati u akciji prikupljanja namirnica i kućnih potrepština za siromašne i potrebite u našoj užoj i široj okolici. Veliki stol ispred propovjedaonice bio je krcat, jer su se gotovo svi vjernici odazvali i time živo pokazali smisao i značenje biblijskog retka „kad učiniste jednom od najmanjih, meni učiniste“

Slijedeće subote, 28. prosinca 2019. održan je obred Svete večere, a prije samog obreda nastupila su naša djeca i uz podršku roditelja izvela kratak program na slavu Bogu. Tom prigodom uručeni su im poklon paketi, kao mali znak pažnje i izraz naše ljubavi za ove dražesne jaganjce u našem stadu. Prije nego što je pastor Staniša Margarić preuzeo riječ, mješoviti sastav i prijateljica Marina Šoš svojim su glasovima uljepšali ovo svečano bogoslužje.
Propovijed je bila jasna i jezgrovita, a govorila je o jedinstvu i zajedništvu kao osnovnoj zadaći kršćanstva, nasuprot podjelama koje su uvijek posljedice grijeha. (Ivan 17,21). Nakon samog obreda svim vjernicima je pružena prilika javne zahvale za blagoslove i iskustva u protekloj godini, te smo u tom ozračju zahvalnosti i zajedništva kao velika crkvena obitelj zakoračili u novu 2020. godinu.

                                                                                     Gordana Balašević

Nastanak religija
Proročanstva govore
TV Hope Biblija govori

Informacije

Osijek - Zagrebačka 19

Subota 10:00 - Bogoslužje
Utorak 18:00 - Evanđelje po Mateju
Četvrtak 18:00 - Osnovne istine Svetog Pisma

Draž - Dunavska 99

Subota 09:00 - Bogoslužje

Beli Manastir - Svetog Martina 9

Subota 09:00 - Bogoslužje

Borovo - Radnička 23

Subota 10:00 - Bogoslužje

Dalj - Planinska 22

Subota 09:30 - Bogoslužje

Belišće - Matije Gupca 3

Subota 10:00 - Bogoslužje

Kršćanska adventistička crkva - Osječko-baranjski okrug