17.11.2013

Evangelizacija pod naslovom Nada u fokusu

IMG_6207U crkvi Osijek održana je od 18.-27. listopada 2013. zanimljiva serija predavanja pod naslovom Nada u fokusu. Govornik je bio gost, umirovljeni pastor mr. Ivan Đidara čija su predavanja svojim naslovima privukla velik broj slušatelja. Depresija, zdravlje, brak, odgoj, smrt, novac, oprost bile su aktualne teme koje je pastor Ivan Đidara obradio na suvremen i zanimljiv način vodeći svoje slušatelje k novoj nadi u Isusu Kristu kao jedinom rješenju svih ljudskih problema.

Predavanja su bila popraćena simpatičnim video prilozima, malim zanimljivim anketama, uz mogućnost postavljanja pitanja, a sve to kako bi se animiralo slušateljstvo. Domaćini su bili zaduženi za glazbene točke i pripremu zakuske poslije predavanja, što je doprinijelo međusobnom upoznavanju i zbližavanju. Zadnju večer svi prisutni dobili su na poklon suvremeni hrvatski prijevod Novog zavjeta
( izdanje Biblijskog društva u Republici Hrvatskoj i međunarodne Biblijske lige).

Pred kraj evangelizacije pastor-domaćin Staniša Margarić ponudio je svima zainteresiranima nekoliko mogućnosti: lekcije DBŠ i Procvat zdravlja, posudbu knjiga duhovnog sadržaja, sportske i društvene aktivnosti unutar crkvenog prostora, biblijske radionice utorkom i četvrtkom te biblijsko savjetovanje i dušobrižništvo.

Radujemo se što je ovogodišnja evangelizacija pokazala kako osim naših dugogodišnjih posjetitelja u Osijeku postoji velik broj novih osoba koji iskreno traže pravu i sigurnu nadu te istinski smisao života. Nadamo se kako će ponuđene postevangelizacione aktivnosti, uspješno zadovoljiti njihove želje i potrebe.

Nastanak religija

Informacije

Osijek - Zagrebačka 19

Subota 10:00 - Bogoslužje

Draž - Dunavska 99

Subota 10:00 - Bogoslužje

Beli Manastir - Svetog Martina 9

Subota 10:00 - Bogoslužje

Borovo - Radnička 23

Subota 10:00 - Bogoslužje

Dalj - Planinska 22

Subota 09:30 - Bogoslužje

Belišće - Matije Gupca 3

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vinkovci - Zagrebačka 11

Subota 9:30 - Bogoslužje

Cerna - Tomislavova 27

Subota 10:00 - Bogoslužje

Đeletovci - Bana Jelačića 60

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vinkovački Banovci - Maršala Tita 54

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vukovar - 204 Vukovarka brigade 22

Subota 10:00 - Bogoslužje

Kršćanska adventistička crkva - Okrug Osijek