02.07.2016

Tečaj zdrave prehrane u Osijeku

IMG_8597

U osječkoj crkvi održan je 11. i 12. lipnja 2016. prvi ovogodišnji tečaj kuhanja pod nazivom . Voditelji su bili, nama već dobro znani i dragi gosti iz Slovenije, Marjanca i Ludvig Hari kojima je ovo bio peti posjet Osijeku. I ovog puta pružili su nam mnoštvo korisnih savjeta ne samo iz područja kuhanja, već i nutricionizma i zdravlja. Diljem naše Unije oni već dugi niz godina s puno entuzijazma i predanosti promiču zdrav način života po božanskim principima, uz stalno stručno usavršavanje i usklađivanje s najnovijim rezultatima adventističkih znanstvenih istraživanja.

U subotu prijepodne sestra Marjanca održala je zanimljivu propovijed o zamkama alternativnog liječenja, pružajući nam brojne preporuke i smjernice poduprte dokazima iz Božje riječi i Duha proroštva. Poslijepodne u 18 sati održala je teoretski dio tečaja zdrave prehrane, a sama radionica bila je u nedjelju u 10 sati ujutro. Zajedno s domaćinima okupilo se tridesetak polaznika koji su s puno volje i oduševljenja vrijedno prionuli na posao. Pod pažljivim nadzorom voditelja zgotovljeno je u rekordnom roku oko petnaestak raznovrsnih jela od voća i povrća, žitarica i orašastih plodova. Ubrzo smo se našli oko stola kako bi objedovali, degustirali i uživali u harmoniji novih mirisa i okusa.
Svi polaznici tečaja dobili su na poklon knjižicu recepata, a rastanak s našim dragim gostima iz Slovenije, uz riječi zahvalnosti, pratila je i zajednička želja svih sudionika da ovakvih radionica bude što više i češće.
Molimo se i nadamo kako će ovaj tečaja kuhanja, kao specifičan misijski projekt, biti samo jedan od načina kako našim polaznicima ponuditi onaj pravi kruh života, samog Isusa Krista.

Balašević Gordana

Foto album

Nastanak religija

Informacije

Osijek - Zagrebačka 19

Subota 10:00 - Bogoslužje

Draž - Dunavska 99

Subota 10:00 - Bogoslužje

Beli Manastir - Svetog Martina 9

Subota 10:00 - Bogoslužje

Borovo - Radnička 23

Subota 10:00 - Bogoslužje

Dalj - Planinska 22

Subota 09:30 - Bogoslužje

Belišće - Matije Gupca 3

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vinkovci - Zagrebačka 11

Subota 9:30 - Bogoslužje

Cerna - Tomislavova 27

Subota 10:00 - Bogoslužje

Đeletovci - Bana Jelačića 60

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vinkovački Banovci - Maršala Tita 54

Subota 10:00 - Bogoslužje

Vukovar - 204 Vukovarka brigade 22

Subota 10:00 - Bogoslužje

Kršćanska adventistička crkva - Okrug Osijek